ALBERT PONS, propietari Bar 23 Robadors "Tampoc podem admetre que se'ns tracti com a delinqüents, quan som nosaltres que estem treballant per netejar el barri i per dignificar-lo. Podriem dir que s'està fent urbanisme a cop de porra, tot això ens porta a un model de barri que només apunta a beneficiar la gent que intenta blanquejar diners, a la mafia hotelera i al turisme."

Els propietaris dels locals 23 Robador, La Bata de Boatiné, Sifó, Freedonia i La Concha han denunciat les inspeccions policials i les batudes que van dur a terme els Mossos d’Esquadra el 28 de juny. Expliquen que els agents van cometre un “abús de poder” i els acusen de “discriminació”. Consideren que l’acutació va ser desmesurada i injustificada, ja que dels 11 arrestats en l’operatiu, cap no es va detenir als establiments. Coincideix, a més, que l’operatiu es va fer la matinada del Dia Internacional de l’Orgull LGTB i els Mossos d’Esquadra van actuar en establiments de referència del col·lectiu homosexual.

Els empresaris afegeixen que, en els últims mesos, els operatuis policials han augmentat. Expliquen que una setmana abans de la batuda, hi va haver una actuació similar als locals del voltant de la plaça de George Orwell. Els propietaris d’aquests locals denunciaran els fets al Síndic de Greuges i demanaran que a l’Oficina per la No Discriminació que s’obri una investigació d’ofici.