poliesportiu valldaura aigua calefacció

El poliesportiu municipal Valldaura, del barri de la Prosperitat, a Nou Barris, acumula ja tres setmanes sense aigua calenta ni calefacció. El problema s’allarga des de finals de gener i l’Associació de Veïns de la Prosperitat, qui ha fet pública la denúncia, lamenta que desconeixen quin dia concret se solucionarà. L’origen de l’avaria, tal com han confirmat fonts municipals a betevé, és la fallada de la caldera de les instal·lacions, la qual se solucionarà els pròxims dies.

Les queixes de les persones que fan servir l’equipament i dels equips visitants són contínues, fins al punt que tant les entitats que fan servir el poliesportiu com els treballadors i l’entitat gestora han fet una crida al veïnat a realitzar una reclamació a l’Ajuntament de Barcelona denunciant la situació.

La solució arribarà aquesta setmana

Els afectats per aquesta caldera espatllada apuntaven que encara podien trigar tres setmanes més a recuperar l’aigua i la calefacció, però les mateixes fonts municipals consultades per betevé han assegurat que aquesta mateixa setmana es canviarà la caldera avariada. D’aquesta manera, es donarà per resolta la incidència.