centre comercial Glòries

La vacuna contra la covid-19 començarà a administrar-se els dissabtes també al Centre Comercial Glòries sense cita prèvia. Entrarà en funcionament el pròxim 9 d’octubre de 12 a 20 h, i està previst que es mantingui durant els dissabtes del mes d’octubre. Aquest dissabte ja s’estrenarà un nou punt de vacunació sense cita prèvia al centre comercial de Diagonal Mar.

Segons Salut, aquesta acció forma part de l’estratègia de vacunació comunitària que s’està desenvolupant els darrers mesos: Apropar la vacuna a la població i millorar l’accessibilitat al procés d’immunització contra el coronavirus, per arribar al major nombre possible de persones”.

En aquests punts podran rebre la vacuna les persones a partir dels 12 anys. Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària o qualsevol altre document d’identificació, en cas de no tenir-la. En el cas de les persones d’entre 12 i 15 anys hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal i amb la documentació acreditativa.

El punt de vacunació de La Maquinista funciona des del 18 de maig i vacuna sense cita des del mes d’agost de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores. Segons Salut, la novetat és que els punts de vacunació a Glòries i Diagonal Mar s’obren en el dia de major afluència de gent. De moment, també està obert el punt de vacunació sense cita a la Fira de Barcelona, de dilluns a diumenge.