Són les 10 del matí i la ruta per les obres del districte de Sant Andreu comencen. La primera parada és l'antiga fàbica de Fabra i Coats. Un passeig en què es mostren els racons plens d'història d'aquest edifici centenari. Després del recinte fabril, toca visitar una altra construcció important en rehabilitació. El canòdrom acollirà una futura guarderia i serà la nova seu del Museu d'Art de Santa Mònica. Les rutes 'Barcelona en marxa' engegades per l'Ajuntament tenen com a objectiu donar a conèixer les principals obres del districte. Per això cada dissabte i durant un any, deu autocars recorreran els districtes de la ciutat. Les deu rutes tenen un denominador comú i és el final. Acaben al pont del treball on es pot veure les obres de la futura estació de la Sagrera. Un corredor que aproparà Barcelona a les ciutats del sud-oest d'Europa en menys de quatre hores. Qui vulgui apuntar-se a aquestes rutes només cal que s'hi inscrigui al 010.

Tots els recorreguts finalitzaran a la Sagrera on es mostrarà el projecte de l’estació de l’AVE. Les visites passaran també per Sant Martí per veure de primera mà els canvis que està vivint la nova plaça de les Glòries.

Un altre recorregut portarà els ciutadans fins al districte d’Horta-Guinardó per visitar la reforma de la ronda del Guinardó i a Sant Andreu, l’autocar passarà pel projecte de la Fabra i Coats i el Canòdrom Meridiana. A Ciutat Vella, una de les propostes és la visita dels treballs de remodelació del Mercat del Born.

Els autocars de “BCN en marxa” tenen una capacitat per a 50 persones i recorreran aquests itineraris veïnals tots els dissabtes de l’any. Per reservar plaça cal trucar al 010.