Júlia i Leo van ser els noms de nadons més posats a Catalunya el 2022. Júlia es manté com el més popular després de ser-ho els últims cinc anys, i Leo desbanca Marc en la primera posició dels nens. Curiosament, a la província de Barcelona ja va ser el nom més posat l’any passat i la tendència s’ha estès a la resta de Catalunya. No hi ha cap dubte que Leo Messi en té bona part de la culpa.

El rànquing continua amb Nil, Ona, Marc i Martina. I tanquen les 10 primeres posicions Pol, Jan, Biel i Mia. Són les dades que ha publicat l’Institut d’Estadística de Catalunya aquest dijous.

Marc perd el lideratge després de 25 anys

Per primera vegada a la història des que s’elabora aquesta classificació de l’Idescat, Marc perd el primer lloc en el cas dels nens. Es va posar aquest nom a 398 nadons de Catalunya, una dada que el deixa al darrere de Leo i Nil.

Lucía i Emma destaquen a Barcelona

La província de Barcelona segueix la mateixa tendència que Catalunya amb Leo i Júlia en els primers llocs. Entre els 10 noms més posats només n’hi ha dos que no apareixen al rànquing de Catalunya. Són Emma i i Lucía.

Cerca el teu nom per veure la posició en el rànquing

Si vols cercar quants nadons nascuts el 2022 a Catalunya porten el teu nom, pots fer-ho a la nostra taula de noms de nadons.