JULIO MOLINA, president de la CONFAVC "Creiem que ha arribat el moment de dir prou, s'estant tocant sistemes, per nosaltres, fonamentals, conquistes socials de fa molt temps, no podem continuar així, hi ha altres formes de governar"

Les associacions ho han explicat durant la presentació del manifest conjunt “Prou retallades!” contra les mesures del govern, signat per 30 entitats socials i amb una àmplia representació d’usuaris i professionals. Amb aquest document, defensen amb aquest document els serveis públics i, especialment, i per sobre de tot, la salut i l’educació.

Julio Molina, de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya, ha afirmat que “ha arribat el moment de dir prou” perquè les retallades toquen “sistemes fonamentals, conquestes socials de fa molt temps”.

El conseller Boi Ruiz ha parlat sobre el malestar generat arran de les tisorades a salut i ha volgut calmar els ànims l’endemà de la manifestació a la plaça Sant Jaume. Boi Ruiz ha reiterat que està obert al diàleg i que està segur que els reajustos estan justificats. El conseller diu que no tots els centres hospitalaris hauran de retallar el 10% del pressupost. Tot i així s’ha mostrat comprensiu amb el posicionament dels sindicats, molt crítics amb la gestió que està fent, i ha admès errors de comunicació.