Algun veïns de Barcelona s’han endut un ensurt, aquest diumenge a la tarda, per una columna de fum negre que s’observava des de diversos punts de la ciutat. Fonts municipals han confirmat a betevé que es tracta d’un petit incendi que ha tingut lloc a un restaurant de l’Eixample, ubicat a Gran Via amb Roger de Llúria.

El foc s’ha produït a la campana de la cuina de l’establiment i Bombers de Barcelona l’ha extingit en poca estona. A més, afirmen que no ha causat incidències i que no hi ha hagut ferits. Els veïns han alertat de la columna de fum a través de les xarxes socials.

Alguns testimonis que han presenciat el succés asseguren que diverses unitats dels Bombers i els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al lloc dels fets. També expliquen que han accedit al foc amb una escala. A dos quarts de nou de la nit s’ha restablert el trànsit i s’han donat les tasques de seguetat per finalitzades.

Els responsables de l’establiment afectat, el restaurant Patagonia Beef & Wine, han explicat a betevé que aquesta nit tancaran perquè encara hi ha molt fum a l’interior del local, tot i que no hi ha danys aparents. Temen que demà dilluns encara no puguin obrir.