L’Ajuntament de Barcelona ha mantingut avui la prohibició de banyar-se i practicar activitats esportives a la zona marítima, sobretot a la Barceloneta i el Bogatell. El temporal de Gregal amenaçava les platges del litoral barceloní amb onades de fins a quatre metres, que alguns surfistes no es volien deixar perdre. La Guàrdia Urbana els ha forçat a sortir de l’aigua i els ha multat.

Aquest migdia s’ha ampliat la restricció de pas i de bany a les platges de Ciutat Vella, en especial a la Barceloneta, on s’ha tancat l’accés des del carrer d’Almirall Cervera. Unes tanques barren les rampes que condueixen a la platja. I és que, a banda del temporal, la neu que va caure ahir s’ha convertit en gel, fet que fa d’aquestes rampes plataformes lliscants. Malgrat les restriccions d’accés, aquest matí s’han pogut veure ciutadans a la platja de la Barceloneta.

Locals i restaurants protegits
Si la situació empitjora, Protecció Civil podria ordenar que es tanquin els restaurants del front marítim. De fet, les onades arribaven avui gairebé al nivell del passeig. Alguns locals i restaurants situats a nivell de platja ja han situat sacs de sorra a les entrades dels establiments per evitar l’entrada d’aigua a l’interior.