SANDRA STEFANI, Oli i sal "Fa 20 o 25 anys s'havia revaloralitzat el vi, però no s'havia fet això amb l'oli, per tant, tocava una mica dignificar l'oli ja que, a més, en som el primer productor mundial. Totes les olives diferents, per exemple, les típiques de Catalunya l'arbequina, argudell, sevillenc, farga, que són altres varietats menys conegudes i després hi pots trobar olis de totes les comunitats autònomes d'Espanya. Sempre és oli d'oliva verge extra, és veritat que tenim un mini apartat d'olis d'altres llavors com nous, avellanes, lli i també argan, que és un oli que s'ha posat de moda que prové del Marroc. Els olis aromatitzats per infusió en els quals tu veus, si és romaní, veus la branqueta de romaní i després els que són fets per mólta, que és que al mateix temps que aixafen l'oliva hi afegeixen per exemple cítrics. Tenim sals de dos tipus, de salina que és la sal de mar o de mina o de roca que podria ser la sal de l'Himàlaia".