Un centenar de treballadors de l'Hospital Vall d'Hebron han tallat els laterals de la ronda de Dalt. La Guàrdia Urbana, prèviament, havia desviat el trànsit d'aquesta zona perquè no hi haguessin retencions de circulació. El personal sanitari continua protestant per totes les retallades que estan tenint i que afecten al funionament dels hospitals. I personal d'ensenyament, també per protestar contra les retallades, han tallat aquest migdia i durant un quart d'hora la ronda del Litoral, a l'altura del Bon Pastor.

La setantena de professors que han tallat la ronda del Litoral hi han accedit pel pont de Potosí. Portaven una pancarta on es podia llegir “L’escola no es retalla”.

Mentrestant, un centenar de treballadors de l’Hospital Vall d’Hebron tallaven durant un quart d’hora els laterals de la ronda de Dalt. El personal sanitari de l’Hospital de Bellvitge també ha tallat la C-31 en tots dos sentits.

Avui mateix, el sindicat Metges de Catalunya ha iniciat una campanya de recollida de signatures contra les mesures adoptades per la Generalitat envers el personal mèdic dels centres de salut, que es lliuraran al Parlament.