Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que hi havia un vehicle sospitós d’haver participat en un robatori amb força en un establiment de Viladecans (el Baix Llobregat): se n’havien endut la recaptació, havien buidat les màquines escurabutxaques i les de tabac, i després es van donar a la fuga amb un vehicle robat cap a Barcelona.

El cotxe, conduït de forma temerària, no va fer cas dels senyals acústics i lumínics d’un cotxe patrulla de Cornellà que el va intentar aturar. Una estona després, va ser una patrulla dels Mossos de la ciutat qui va localitzar el vehicle. Durant la persecució, els fugitius van estavellar-se contra la mitjana d’una carretera. Del vehicle van sortir quatre persones, i dues d’elles van ser detingudes.

La policia va trobar dins del vehicle eines utilitzades habitualment per forçar portes i persianes, també hi havia jaquetes i passamuntanyes, guants i bosses plenes de monedes, per un valor d’uns 900 euros. Arran de la detenció, la unitat dels mossos de la comissaria de Gràcia han pogut relacionar els dos detinguts amb un robatori amb força que es va produir l’1 de desembre en una clínica veterinària del districte. Ara per ara, no es descarten més detencions relacionades amb el fets.