L'accident s'ha produït a dos quarts de quatre de la tarda quan un camió i una bicicleta del Bicing han topat en aquest punt. Segons alguns testimonis tots dos circulaven pel carrer de la Diputació i haurien xocat en el moment que el camió girava per incorporar-se a Aribau. Com a conseqüència de l'impacte, la conductora de la bicicleta, una dona de 49 anys, ha mort a l'acte. El conductor del camió ha superat els controls d'alcoholèmia i drogues que se li han practicat després de l'accident. Diverses unitats de la Guàrdia Urbana han treballat al llarg de la tarda per recollir proves de l'accident i poder elaborar l'atestat. De moment, però, no s'han donat a conèixer les causes de l'atropellament. A causa de l'accident s'ha hagut de tallar el trànsit d'Aribau fins després de les cinc de la tarda. Aquest és el primer accident mortal en què s'ha vist implicat un ciclista el 2012. En tot l'any passat va van ser dos els ciclistes morts en accident a la ciutat.

Segons alguns testimonis, tots dos vehicles circulaven pel carrer de la Diputació i haurien xocat en el moment en què que el camió girava per incorporar-se al carrer Aribau. No es tracta del primer accident mortal d’un usuari del servei del Bicing.

La Guàrdia Urbana i una unitat del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc de l’accident. A causa del succés, s’ha tallat el trànsit al carrers d’Aribau entre la Gran Via i Consell de Cent.