Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres set homes en la segona fase de la investigació relacionada amb la invasió a l’RCDE Stadium del 14 de maig, durant la celebració del títol de Lliga del FC Barcelona. Aquests detinguts se sumen als sis del 2 de novembre.

Els detinguts tenen entre 18 i 44 anys i no tenen antecedents per delictes relacionats amb la violència en el món de l’esport ni tampoc són membres dels grups d’ultres d’animació, segons han informat els Mossos.

Els fets van passar el 14 de maig, quan es va disputar el partit de la 34a jornada de Lliga entre tots dos equips. A la finalització del partit, un centenar de seguidors del sector més radical del RCD Espanyol, la majoria tapats amb passamuntanyes, van saltar al camp per impedir la celebració del títol de Lliga als jugadors del Barça i van provocar danys a les instal·lacions esportives valorats en més de 32.000 euros.

Tres detinguts a Barcelona

Les detencions s’han fet a diferents ciutats: tres a Barcelona, una a Pineda de Mar, una a Sant Boi de Llobregat, una a Sant Feliu de Llobregat i una altra a Solsona.