part portal casa
Foto: Guàrdia Urbana de Barcelona

Part del tot inesperat el d’una mare de Barcelona ara fa dues setmanes. L’Iris i el Ruggero, els pares de la Gaia, eren a punt d’agafar un taxi per anar a l’hospital quan ella va trencar aigües i ja no va poder pujar al cotxe. Tot va anar més ràpid del previst i la mare va acabar donant a llum al portal de casa després de la tercera contracció, lluny de com s’hauria pogut arribar a imaginar mai l’arribada de la seva segona filla al món. I va ser amb l’ajuda de la Marta i la Mònica, dues agents de la Guàrdia Urbana que passaven per la zona.

El cos de la policia municipal ha comunicat el cas aquest dissabte. “No entrava dins els meus plans parir al carrer, però, per sort, va ser màgic“, explica l’Iris en declaracions al diari ‘Ara’. Després que el seu primer part durés més de 28 hores, diu, no s’esperaven que el segon fos tan ràpid. La Gaia va néixer al carrer sense l’acompanyament de cap metge: només el dels seus pares, una amiga de la parella i el suport de les dues agents de la policia.

Les dues agents visiten la petita Gaia a casa

Les dues agents de la Guàrdia Urbana que van acompanyar l’Iris durant el part tampoc no s’haguessin imaginat mai que viurien una escena semblant durant un servei. Aquest dilluns, 7 d’agost, dues setmanes més tard del part, les dues policies han visitat la Gaia i els pares a casa seva per rememorar “un servei que recordaran tota la vida”.