XAVIER SÁNCHEZ, Coordinadora de Mitjans en Lluita de Catalunya "Tant els companys de València com de Madrid, que poden estar en una situació semblant, és una bona opció per donar a conèixer aquesta realitat de com els governs autonòmics han utiltizat els mitjans públics com a eines propagandístiques i com, en un moment en què hi ha hagut llibertat a l'hora de fer el producte, han triplicat la seva audiència." ANNA DOMÈNECH, extreballadora de Canal 9 "Els treballadors que encara quedaven allí dins van decidir prendre-la, i fer la programació que sempre havien desitjat tots i per la qual havien lluitat gent com jo i molts altres companys. Jo he estat membre del primer de redacció que va tenir Canal 9 i sempre he cregut en una televisió pública, plural i en valencià."

Els manifestants consideren que es tracta d’una “decisió política fraudulenta” i defensen la necessitat dels mitjans públics i el dret a la informació, “que ha de servir per denunciar els abusos dels governs”. Per això, han demanat seguir lluitant per una ràdio i televisió públiques de qualitat i independents, i han exigit la readmissió de tots els treballadors de la radiotelevisió pública valenciana. Entre els manifestants hi  havia els diputats d’ICV i EUiA Dolors Camats i David Companyon, el diputat de la CUP David Fernández o el periodista de Vilaweb, Vicent Partal.

La Coordinadora de Treballadors i Treballadores en Lluita dels Mitjans de Comunicació de Catalunya ha criticat en un comunicat que el tancament de RTVV és “nou atac mediàtic contra el valencià i la normalització lingüística”. Darrera d’una pancarta amb un text d’un poema del valencià Vicent Andrés Estellés, els manifestants han defensat que
“els mitjans públics no són de cap partit, no tenen dret a manipular-los ni a tancar-los”.