Durant tot el dia, la ciutat ha patit talls de circulació com aquest a la confluència del passeig de Gràcia amb la Diagonal a mesura que anaven passant les diferents protestes ciutadanes. Els taxistes, que han secundat també aquesta vaga en un 85% segons el sindicat STAC, han volgut aprofitar la jornada de protestes per reclamar millores en el seu sector. ANTONIO LUENGO, taxista Temps d'espera una mica superiors al que és habitual. Aquesta ha estat la principal molèstia que han hagut d'afrontar la majoria d'usuaris que aquesta tarda han provat sort amb el transport públic. Pel que fa a la xarxa d'autobusos, els serveis mínims del 33 per cent s'han complert malgrat els problemes de trànsit derivats de les manifestacions. A les parades, la mateixa consigna, paciència. DECLARACIONS USUARIS On també s'han complert els serveis mínims ha estat a l'aeroport del Prat, tot i alguns incidents a primera hora. Les botigues segueixen tancades i s'han programat 421 vols, la meitat del que s'acostuma a programar en un dia normal.

La mobilitat a la ciutat s’ha vist afectada de manera irregular ens els diferents transports. Els que han decidit agafar el vehicle privat aquest matí, s’han trobat la ronda de Dalt tallada a causa de la crema de pneumàtics que els piquets han col·locat al mig de la via. També a la tarda s’han produït talls de trànsit previs a la manifestació. Han tallat l’Avinguda de la Diagonal, la Gran Via, delcarrer d’Aragó i l’avinguda de la Meridiana.

A la sortida de les cotxeres dels autobusos, els piquets de TMB han controlat que es complissin els serveis mínims i això ha impedit que sortissin dins l’horari habitual.

Més tranquil·la ha estat la situació al metro, que també ha començat la jornada més tard del previst. Ara bé, un cop engegat el servei, la freqüència de trens ha estat d’entre vuit i 10 minuts.

Els treballadors de Rodalies i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també s’han adherit a la vaga i els horaris d’aquests serveis també estan marcats pels serveis mínims.