La remuntada de les temperatures ha deixat imatges gairebé de ple estiu. Han estat de les poques que s'han atrevit a posar-se el banyador, però tenien clar que NO es volien perdre aquesta jornada de sol després d'una setmana de mal temps. MARÍA QUÍLEZ "Aquests dies del temporal ja no hem vingut, però som de les que venim tot l'any. Hi estem molt acostumades, i ara fem el bany d'impressió." I mentre alguns han pogut aprofitar tot el matí, d'altres no han tingut tanta sort. ADRIÀ CANALS "Avui fa més sol però el mar segueix bastant igual i és perillós perquè la corrent se t'endú endins." Avui el mar encara estava força mogut i pocs s'han arriscat a entrar-hi. Ben al contrari del passeig marítim, que presentava un aspecte completament diferent al d'aquests dies. ENCARNA OTERO "Sabía que hoy iba a mejorar el tiempo y por eso decidimos salir en esta zona de la playa. Aunque también tenemos en Santander pero es totalmente distinta." I aquest matí també ha estat moment de reparar les conseqüències del temporal. Els operaris han treballat per retirar la sorra de les zones peatonals, tot i que les restes encara són ben evidents. De fet, des de dijous i fins a les 8 d'aquest matí, els Bombers de Barcelona han realitzat 91 sortides a la ciutat, la majoria per branques caigudes i per acumulacions d'aigua. Amb aquesta pujada clara de les temperatures l'Ajuntament ja ha desactivat l'Operació Fred. En l'última setmana aquest operatiu ha allotjat gairebé 300 persones sense sostre i ha repartit més de 2.000 àpats.

Des de dijous i fins a les 8 del matí d’aquest dissabte els Bombers de Barcelona han realitzat 91 sortides a la ciutat, la majoria per branques caigudes i per acumulacions d’aigua. Cap d’aquestes sortides, però, ha estat per motius rellevants, i cal destacar que moltes s’han fet per prevenció.

A més, l’Ajuntament davant la millora de les condicions metrològiques ha baixat a nivell de pre-alerta el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per onades i també a ha desactivat l’Operació Fred. En l’última setmana aquest operatiu ha allotjat 275 persones sense sostre i ha repartit més de 2.075 àpats entre esmorzars i sopars. Tot i desactivar-se aquest operatiu, l’Ajuntament manté els serveis d’atenció a les persones sense sostre durant tot l’any.