En aquest hotel la sessió de relaxació comença a les cabines amb un massatge d'espelmes. CARME ROMERA, massatgista "Són com una mena d'olis essencials, van molt bé per la pell perquè són molt regenaratius i hidratants." Tot seguit el circuit d'aigües amb piscines de tamanys, temperatures i beneficis diferents, hamaques tèrmiques i jacuzzi. La proposta també inclou final gastronòmic amb un còctel. MIGUEL ÁNGEL MUÑOZ, cap de cuina "Es una combinación de makis y niguiris, tanto de fruta como de pescado para que la gente tenga variedad de gustos." I el més interessant, el preu, en aquest cas 60 euros. Un dels objectius de les Nits d'Spa és acostar els serveis estrella dels hotels de la ciutat als barcelonins amb ofertes especials. Una proposta que ha estat molt ben rebuda pels restauradors. MERI FERRANDO, departament comercial H10 Marina Barcelona "És el primer any que es fa però la veritat és que esperem que tingui molt bona acollida i que poguem continuar fent molts anys i pugui venir la gent a gaudir dels nostres serveis." Alguns dels establiments, com el Me Barcelona, ja havien obert les portes del spa al públic en general. MAE PUTK, Yhi Wellness de Me Barcelona "Lo que es nuevo son los tratamientos como el masaje craneo-facial que es muy relajante, o un masaje intenso para descontracturar la espalda los hombros." Durant aquest mes alguns del hotels que participen en la iniciativa fan també tallers pràctics a les seves instal·lacions on expliquen secrets de bellesa, com per exemple com fer-se un automassatge facial. La sessió té un preu mòdic de 10 euros. En total hi participen 16 hotels de la ciutat de tres a cinc estrelles i Gran Luxe. Les places són limitades i per això recomanen fer-hi una reserva.

Els 16 hotels que participen en aquesta iniciativa donaran un valor afegit als seus centres de “spa” oferint propostes especials que fusionen salut, bellesa, benestar i gastronomia a uns preus que van dels 50 als 75 euros. Per exemple, un sopar romàntic després d’una sessió a la zona d’aigües, un massatge relaxant seguit d’una degustació de sushi i un mojito, o unes postres amb fruita natural després d’un massatge facial, permetran a molts barcelonins gaudir d’unes nits relaxades i plenes de luxe.

Durant la mateixa campanya també es duran a terme les ‘Tardes de Spa’, alguns hotels participants oferiran petits tallers pràctics on s’explicaran trucs i secrets de salut, bellesa i benestar, com ara: saber quin és el “look” ideal o aprendre a fer-se automassatges facials per 10 euros.

D’aquesta manera, el Gremi d’Hotels de Barcelona segueix realitzat accions per a reactivar l’activitat del sector hoteler de la ciutat. S’espera que les ‘Nits de Spa’ tinguin la mateixa bona acollida per part dels barcelonins com la que va tenir ‘La Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona’, que en les seves dues primeres edicions va registrat una assistència de 30.000 persones, o la setmana ‘Vins amb Denominació d’Origen’, que va superar expectatives en la seva primera edició i que es repetirà aquest any.

Tots aquells interessats podran consultar totes les activitats, horaris, preus i efectuar les reserves a traves del web www.nitsdespa.cat.