Agents de Duanes i inspectors de l’Agència Tributària van posar en marxa aquest dijous a la nit una macrooperació contra el frau en prostíbuls. A Barcelona, van escorcollar almenys dos locals, el Pussy Cat i el Villalola, tots dos ubicats al carrer de Sagués, al districte de Sarrià – Sant Gervasi. L’objectiu de l’operació, que s’està duent a terme a tot l’estat espanyol, és revisar els diners en efectiu i els terminals per a cobrament amb targeta per detectar possibles estafes a clients o bé operacions no declarades a Hisenda.

L’operació és de caràcter administratiu, és a dir, que els inspectors han intervingut documentació que podria explicar el presumpte frau en aquests establiments. Per això,  de moment, no hi ha detinguts.

En total, a Catalunya s’han inspeccionat almenys una quinzena de bordells, entre els quals hi ha els dos locals de Barcelona. En l’operació, els inspectors, que actuen amb el suport dels Mossos d’Esquadra, rastregen els diners en efectiu que circulen en els establiments i també els terminals per a cobrament de targeta. L’objectiu és investigar si en els prostíbuls s’han produït estafes a alguns clients, si algunes operacions no s’han declarat a Hisenda o bé s’han facturat a terceres empreses.