Pluja de milions a Cerdanyola i Pallejà

La grossa de Nadal (79250, el nombre més alt de la història del sorteig) ha retornat 411 milions d’euros a Catalunya. Bona part del premi ha sortit de l’administració número 7 de Cerdanyola del Vallès, que ha venut 92 sèries de la grossa de Nadal. L’administració ha venut 92 sèries, (276 milions d’euros), tot i que n’ha retornat 38 per manca de compradors.  D’aquestes 92 sèries, 60 han anat a parar al Bar Maldonado de Pallejà, que ha repartit entre els seus clients 180 milions d’euros.

132 milions a Mercabarna

L’administració 323 de Mercabarna ha repartit 44 sèries de la grossa de Nadal, 132 milions d’Euros. La propietària de l’administració, Cristina Roig, ha explicat a BTV que és el primer premi important que ven, després de repartir l’any passat part d’un cinquè premi. El premi s’ha repartit entre les empreses que hi ha a Mercabarna, que les han repartit entre els treballadors, proveïdors i clients.

Un pessic de 3 milions a la plaça d’Urquinaona

L’administració 97 de Barcelona, a la plaça d’Urquinaona, ha venut per finestreta una sèrie del 79250. Aquesta administració ja va repartir el 2008 totes les sèries del segon premi, gairebé  200 milions d’euros. L’administrador Pedro Fortuño s’ha mostrat molt content pel premi, tot i que no s’havia quedat cap bitllet premiat.

I és que bona part d’aquests dècims han anat a parar a una empresa de transports de Huelva. L’empresa TCH TRANS, ha repartit entre els seus treballadors diversos dècims del 79520, que havien adquirit a l’administració 97 de Barcelona. Personal de l’empresa ha assegurat que la majoria de conductors i personal de la companyia jugaven almenys un dècim.

La grossa de Nadal s’ha venut a les administracions 7 de Cerdanyola del Vallès, 36 d’Alacant, 323 de  Barcelona, 1 de Garachico (Tenerife), 131 i 336 de Madrid, 8  d’Alcorcón (Madrid), 9 de Cáceres, 1 de Saldaña (Palencia), 97 de  Barcelona, 5 de Molina de Segura (Múrcia), 22 de Saragossa i 3 d’Eibar  (Guipúscoa).

El segon premi, el 00147, a la “Bruixa d’Or” de Sort

L’administració número 1 de Sort, la popular “Bruixa d’Or”, ha despatxat 15 sèries del segon premi, el 00147, i ha repartit 14 milions d’euros.  Les altres sèries d’aquest premi han recaigut a Granada, Sestao i  Burgos, entre d’altres ciutats.  El propietari de l’administració, l’inefable Xavier Gabriel, ha explicat que tots els dècims s’han venut a finestreta, perquè és un número lleig que a la gent no li agrada. Gabriel ha assegurat que es tractava d’un premi molt repartit. De la seva banda l’administració 187 de l’Avinguda Ciutat de Barcelona de Madrid ha venut íntegrament totes les sèries del 75.913.