Suport multitudinari a l'Ateneu de Nou Barris per als treballadors de Telefónica que estan en vaga de fam. Denuncien que després de 7 dies sense menjar l'empresa encara no s'ha reunit amb els vaguistes. A més, consideren que malgrat que es tracta d'un cas particular, l'acomiadament d'un treballador que estava de baixa, és un exemple de precarització laboral i pot ser el preludi de més acomiadaments. MARCOS ANDRÉS, acomiadat per Telefónica "Al despedirme a mí de alguna manera también están tocando la seguridad y la humanidad de muchos de mis compañeros, porque despedir a alguna persona por baja es algo como muy salvaje y es excluír a alguien porque está enfermo y claro, enfermo puede estar cualquiera." Elena Idoate, del Seminari Taifa, Ada Colau de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, i la monja benedictina Teresa Forcades s'han sumat avui a la jornada de suport als vaguistes. Han denunciat els excessos del capitalisme. TERESA FORCADES "Telefónica no és una empresa que estigui perdent beneficis, és una empresa que està guanyant beneficis. No és una empresa que estigui perdent llocs de treball, és una empresa que està generant llocs de treball però els està precaritzant." Els set treballadors, que estan sota supervisió mèdica, han perdut uns dos quilos de pes. La intenció és continuar la vaga de fam mentre la salut els ho permeti.

L’Ateneu Popular 9 Barris acull durant tot el diumenge una jornada en suport dels sis treballadors de Telefónica que fan vaga de fam des de dilluns passat. Amb aquesta acció denuncien l’acomiadament d’un company. Per la tarda, s’ha programat una xerrada en què ha participat la monja Teresa Forcades.

Sis treballadors de Telefónica secunden una vaga de fam des de fa set dies per demanar la readmissió de Marcos Andrés, un company acomiadat de manera improcedent, diuen. Els empleats temen que aquest cas desemboqui en més acomiadaments.