robatori violent streamer japones
Un moment del vídeo minuts abans del robatori

(ACN / Redacció) Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir el robatori violent que va patir un creador de continguts japonès, conegut com a Heihei, mentre feia una emissió en directe quan passejava per Barcelona. Ho ha avançat ‘El Caso’ i ho han confirmat fonts policials a l’ACN. Els fets van tenir lloc la nit de divendres a dissabte i la policia ha rebut una denúncia relacionada amb el succés.

El jove anava caminant mentre feia una retransmissió en directe quan dos o tres homes se li van acostar pel darrere, sense por a sortir a l’emissió, i van començar una conversa amb ell per guanyar-se la confiança. En un moment donat, els sospitosos van assaltar-lo per darrere, el van agafar pel coll i fent-lo caure a terra. Els lladres van endur-se diversos objectes personals de la víctima.

La mateixa víctima va explicar a les xarxes socials que es trobava bé, i que ha interposat una denúncia pels fets. Segons ha explicat a les xarxes socials, el cas ha tingut ressò al Japó, sobretot pel que fa a la seguretat a Barcelona.

Heihei va arribar a la ciutat el 16 de novembre, procedent de Madrid, i ja havia compartit diversos vídeos sobre Barcelona i l’obra de Gaudí.