Una gran columna de fum negre s’ha pogut veure aquest dimarts cap a les cinc de la tarda des de diversos punts de la ciutat, com a conseqüència d’un incendi a tocar del nus de la Trinitat. Fonts dels Bombers de Barcelona han explicat a betevé que l’incendi s’ha produït en uns horts situats entre de la C-17 i el riu Besòs. Les càmeres del temps de betevé han pogut captar imatges de la fumerada.

incendi nus trinitat

Els Bombers hi han enviat vuit dotacions per sufocar les flames, i l’incendi s’ha donat per extingit cap a les sis de la tarda, tot i que el cos d’emergències ha continuat remullant la zona. En un missatge a la xarxa social X han destacat que “cap persona ha resultat ferida” i han adjuntat una imatge on es veu com el foc ha calcinat una barraca que hi havia a la zona dels horts.

El foc s’ha produït a pocs metres del pont on s’encreuen la sortida de la ciutat per l’avinguda Meridiana i l’entrada a Barcelona pel nus de la Trinitat, d’entrada a la ciutat, i ha afectat algunes parades de bus de línies interurbanes i ha generat embussos de trànsit.

Els usuaris de les xarxes socials ho comparteixen

Diversos barcelonins i barcelonines han vist la columna de fum des del balcó de casa seva o a peu de carrer i ho han compartit a les xarxes socials.