La ronda del Litoral de Barcelona ha estat completament tallada en els dos sentits de la marxa durant gairebé una hora per l’incendi d’un cotxe. El sinistre s’ha produït a l’altura del Bon Pastor de la B-10, sentit Llobregat, i ha provocat retencions quilomètriques. Una hora després de l’incendi, s’ha reobert el trànsit i, malgrat que el cotxe ha quedat completament afectat, no hi ha cap persona ferida.

El vehicle afectat és un turisme que ha acabat cremant dins del túnel de Santander. El cotxe ha quedat completament calcinat. Diverses dotacions dels Bombers de Barcelona s’hi han desplaçat per extingir el foc. També hi ha la Guàrdia Urbana de Barcelona. Ara, la grua ha de retirar el cotxe cremat.

Per ara, es desconeixen les causes del foc.

Últims incendis de vehicles a Barcelona

L’últim incendi d’un vehicle del qual betevé s’ha fet ressò va ser el 26 de setembre. Un autobús de TMB es va incendiar al carrer de Santaló sense provocar ferits. Només uns dies abans, el 19 de setembre, es va produir un altre incendi, el d’un camió en un túnel de la ronda de Dalt. En aquest cas, l’incendi va provocar una gran fumerada i també va obligar a tallar la ronda en els dos sentits de la marxa en plena hora punta.  

Justament el mateix dia que aquest camió, i pràcticament a la mateixa hora, també es va cremar un camió de la neteja carregat de residus.  

ronda litoral barcelona incendi cotxe