Foto: Arxiu

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra ha identificat el conductor d’una motocicleta que conduïa de forma temerària per la ciutat i l’àrea metropolitana, i publicava vídeos en xarxes socials en què se’l veia conduir a gran velocitat, en algunes ocasions a més de 170 km/h, segons ha pogut comprovar ‘El Caso’. Es tracta d’un jove de 23 anys i veí de Barcelona. Un cop comprovat qui era, va ser citat la segona setmana de març per prendre-li declaració policial i la motocicleta va passar a disposició judicial.

Les tasques policials també ha pogut constatar que el mateix individu es va veure implicat en un accident el mes d’agost del 2023, i que fins al mes de gener del 2024 no disposava de permís de conduir.

Les investigacions es van iniciar arran de queixes de ciutadans que van fer arribar el perfil d’una xarxa social en què el jove penjava els vídeos de les seves conduccions a gran velocitat.

Investigat per 11 delictes contra la seguretat viària

Els cossos policials investiguen el motorista per 11 delictes contra la seguretat viària, dels quals cinc són per excés de velocitat penalment punible i sis per delictes de conducció temerària.