Una baralla a la pista de patinatge de la via Favència, a la Guineueta, va acabar dilluns amb el patinador professional Michel Prado, de 26 anys, greument ferit. A hores d’ara es troba ingressat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau. El presumpte agressor, de 42 anys, ja ha estat detingut. L’home és habitual d’aquest recinte i presumptament va etzibar a la víctima un cop fort de peu al cap després d’una discussió.

El patinador professional Michel Prado va ser agredit dilluns a la tarda a l'”skatepark” de la via Favència i segueix ingressat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau. Se sospita que el presumpte agressor, un home de 42 anys usuari habitual d’aquesta zona de patinatge, li va clavar una puntada de peu al cap després d’una discussió, i després també va agredir la parella de la víctima donant-li un cop al pit.

Els fets van passar dilluns a la tarda i, després que aquest dimarts la família del patinador denunciés els fets, els Mossos d’Esquadra han detingut el suposat agressor. La investigació segueix oberta i el detingut passarà a disposició judicial durant els propers dies. Michel Prado és un conegut patinador en línia brasiler establert a Barcelona.

L’agressió ha generat la resposta de patinadors i entitats que a través de les xarxes socials han volgut donar ànims a Prado.