La matinada de dilluns a dimarts, els Mossos d’Esquadra han detingut set persones.

Al districte de Sant Martí, els agents han detingut dos homes que fugien en cotxe pel carrer de la Marina fent maniobres estranyes. Els Mossos els han volgut identificar però el vehicle ha accelerat en direcció cap a l’avinguda del Litoral. Els sospitosos han intentat entrar a la ronda del Litoral però el cotxe s’ha estimbat contra un mur per la velocitat excessiva amb què circulaven. Llavors, els Mossos han pogut detenir un dels ocupants. L’altre, ha estat arrestat per agents de la Guàrdia Urbana quan intentava accedir al centre educatiu del carrer de Carmen Amaya. El tercer home ha escapat. Un d’ells ja tenia diversos antecedents per robatoris amb força i tenia pendents cinc ordres de detenció.

La policia autonòmica ha detingut dos homes més a Gràcia. Una patrulla ha arrestat “in fraganti” una persona que corria amb un ganivet i una caixa enregistradora a les mans. Els agents també han detingut el còmplice, que esperava el lladre dalt d’una motocicleta en un carrer proper.

Tres homes de nacionalitat romanesa d’entre 25 i 44 anys també han estat detinguts després de les 5 h d’aquest dimarts. Els agents els van enxampar robant amb força en un magatzem. Tots els arrestats ja tenien antecedents policials.