Fins a tres parades han quedat malmeses pel fort vent, tot i que alguns firaires asseguren que podrien arribar a ser-ne cinc. Hi ha hagut dos ferits lleus, que s’han traslladat, almenys un d’ells, a l’Hospital del Mar. Tant la Guàrdia Urbana com els Mossos d’Esquadra han acordonat l’espai, amb cordó policial i amb tanques per evitar que els vianants accedeixin al recinte. L’associació de venedors informa pels altaveus de la megafonia que la Fira de Santa Llúcia tornarà a obrir les portes, si el temps ho permet, aquest dimecres.

El president de l’associació Fira de Santa Llúcia, Albert Deulofeu, explica que la renglera de parades més castigades per la ventada ha estat la que dóna l’esquena a la façana de la Catedral. La resta de fileres, explica, sempre tenen un suport per darrere, ja sigui perquè està tocant amb una altra parada o pels bancs de pedra de la part baixa de l’avinguda.

Durant aquest dimarts, es reforçarà la subjecció de les casetes que queden més desprotegides amb un sistema de tensors. Així, si les condicions meteorològiques ho permeten, la fira obrirà amb normalitat aquest dimecres.