Segons ha afirmat aquest dijous Joan Angulo, director gerent del CTTI, durant el judici, l’adreça IP del correu de la Generalitat era genèrica en el moment en què es va enviar la fotografia sexualment explícita de l’agent de la Guàrdia Urbana i, per tant, no es pot saber des de quin ordinador, ni quina ubicació, ni des de quina adreça concreta es va enviar el missatge. Angulo ha explicat que el 2008 encara no treballava al CTTI, però ha pogut comprovar-ho posteriorment, ja que poc després dels fets es va canviar el sistema i es va esborrar tota la informació prèvia.

En una nova sessió del judici, també ha declarat un excompany de feina de la dona que va rebre el correu, que ha afirmat que va trucar-la per explicar-li els fets i que, després de dues hores, -ja que no va aconseguir contactar-hi- l’agent ja coneixia els fets i estava “plorant i preocupada” perquè la parella, també del cos, no veiés el correu que també hauria rebut.

El judici torna a allargar-se

El judici es tornarà a allargar, fins al 21 de novembre, ja que aquest dijous no ha pogut declarar per videoconferència una coneguda de la víctima, que havia de fer-ho des dels jutjats de Madrid, ja que és festiu i els jutjats de guàrdia no disposen d’aquesta tecnologia. A finals d’octubre, l’acusat d’enviar aquest correu, sotsinspector de la Guàrdia Urbana, ja va negar haver difós cap imatge sexual de la seva examant.