És la situació amb què s'han topat els qui volien accedir a la parada de la Línia 4 del metro de Passeig de Gràcia. Treballadors de TMB els informaven que la parada s'havia inundat. "He d'anar a l'hospital de Sant Pau, vaig a agafar la línia groga i m'envien a Urquinaona perquè aquesta estació no va. És una punyeta parlant malament". La pluja intensa que ha caigut a primera hora de la tarda hi ha provocat filtracions. Dos dels passadissos d'accés a l'andana han quedat inaccessibles i a quarts de tres TMB ha decidit clausurar l'estació. Els trens han passat de llarg de l'estació fins ben bé les cinc de la tarda, moment en què s'ha reobert la parada. A l'estació de Sants la pluja ha alterat el servei d'alguns trens de Rodalies i de llarga distància com a conseqüència de les fortes pluges que han patit les comarques de Tarragona. Els trens que passen per Reus i Salou circulen amb retard i alguns trams inundats fan que s'hagin activat serveis d'autobusos alternatius. A més, des de les 5 de la tarda, la pluja fa que es circuli per una sola via entre Cerdanyola del Vallès i Sabadell Sud. Això fa que la línia R7 de Rodalies, entre Sant Andreu Arenal i Cerdanyola Universitat, estigui ara mateix interrompuda. A la ronda de Dalt, la pluja ha agravat encara més els embussos causats per les protestes d'aquest matí del personal sanitari. La circulació hi ha estat lenta durant gairebé tot el dia. I a les Corts el temporal ha fet caure part d'una cornisa al carrer de Can Bruixa. S'hi han desplaçat dues dotacions de bombers que han assegurat la cornisa per evitar més despreniments. A banda de la pluja el temporal ha vingut acompanyat de fortes ratxes de vent. Prop del mar, tot i la pluja, obrir el paraigua no era pas fàcil.

El tram de via entre Tarragona i Salou s’ha interromput i això ha fet que es posés en marxa un servei alternatiu per carretera. La incidència també ha provocat retards de fins a mitja hora en altres línies de Rodalies entre Tarragona i Reus.

Paral·lelament, a les 5 de la tarda s’ha vist interrompuda la línia R7 de Rodalies entre Cerdanyola del Vallès i Cerdanyola Universitat. Les condicions meteorològiques adverses han provoat que entre Cerdanyola i Sabadell Sud s’hagi de circular per una sola via.

La pluja ha provocat també el despreniment d’una cornisa al carrer de Can Bruixa, al districte de les Corts. S’hi han desplaçat dos unitats de bombers que han treballat durant una hora per evitar nous despreniments. La cornisa ja estava en mal estat i el temporal l’ha acabada de deteriorar. No hi ha hagut ferits.