La Guàrdia Urbana ha detingut un home que circulava en patinet i que a l’interior hi duia amagada metamfetamina. L’arrestat portava una quantitat de droga que superava gairebé nou vegades el límit penal establert. La detenció es va efectuar aquest dijous als entorns de la plaça de Sant Pere, a Ciutat Vella.

L’actitud nerviosa i vigilant el delata

Una parella d’agents de paisà van veure l’home circulant en patinet amb una actitud nerviosa i vigilant. Quan l’home va detectar una patrulla uniformada, els agents de paisà que el vigilaven van veure com va evitar creuar-se amb ells i anava mirant enrere per comprovar que la policia no el seguia.

Els agents de paisà van veure com el sospitós s’aturava en un carrer amagat i recol·locava alguna cosa que duia amagada a l’interior de l’embellidor de l’intermitent esquerre del patinet. Els agents el van interceptar, es van identificar i van trobar la bossa amb la droga.

Detenen a l’Eixample un conductor drogat, amb la ITV caducada i tres bosses de metamfetamina
Els agents de la Guàrdia Urbana van aturar el vehicle i a dins hi van localitzar metamfetamina, marihuana, droga caníbal i èxtasi