detenció fugitiu Policia Nacional

(ACN/Redacció) La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un perillós fugitiu que va retenir durant set hores dues noies menors en un apartament a Bucarest. També les va agredir, amenaçar amb una arma de foc i les va obligar a mantenir relacions sexuals orals entre elles. Els fets van tenir lloc el mes de juliol.

L’home era conegut al seu país com el rei de l’etnobotànica en haver estat el creador d’un local conegut com la primera botiga de somnis a Romania. El fugitiu tenia una ordre europea de detenció i entrega emesa per Romania, per segrest i tràfic de drogues. L’arrest s’emmarca en la feina que es fa a través de la xarxa European Network of Fugitive Search Teams.

Segons han indicat fonts policials, l’any 2009 el fugitiu va distribuir més de quatre quilograms d’una varietat de cànnabis i l’any 2021 va ser condemnat a una pena de cinc anys i quatre mesos de presó.

Identitat falsa

En el moment en què va ser detingut se li van retenir tots els documents d’identitat, els quals acreditaven que el reclamat havia utilitzat una identitat falsa des del 2021, de la qual va fer ús per romandre a l’estat i regularitzar la seva situació administrativa.

Les indagacions dels agents van permetre esbrinar el parador del fugitiu i, després de nombroses gestions i un ampli dispositiu de seguiment, va poder ser detingut a Barcelona.