claret

Els Mossos d’Esquadra han detingut un professor de karate de l’Esportiu Claret a qui acusen d’un delicte d’agressió sexual, per tocaments a un noi menor d’edat. Fonts policials han explicat a betevé que l’arrestat —el van detenir el 18 de maig— té 64 anys i que estava contractat a l’escola com a professor “per fer un servei extern”.

L’Esportiu Claret va apartar el professor de seguida

Segons ha confirmat a betevé el centre esportiu —que depèn dels Missioners Claretians—, la direcció del centre va comunicar els fets a la fiscalia de seguida, just després d’apartar cautelarment el professor de totes les activitats el mateix dia que va tenir coneixement de la presumpta agressió, el 17 de maig, i haver ofert a la família afectada el servei d’atenció, en aplicació del protocol de protecció dels menors.

El centre ha informat a les famílies d’aquest cas

Segons ha avançat l’Esportiu Claret a betevé, aquest dimecres mateix —una setmana després dels fets— va reunir a les famílies dels menors que havien tingut contacte amb el professor per informar-los dels motius pel qual el van apartar cautelarment, primer, i detingut pels Mossos després.

Tanmateix, el centre concreta que ha demanat a les famílies de la resta de menors que denunciïn qualsevol fet que considerin rellevant.

Aquest cas s’ha conegut la mateixa setmana en què, paral·lelament, ha esclatat un altre cas de presumptes abusos sexuals, localitzat als Jesuïtes de Casp.