Un jove ha denunciat als Mossos d’Esquadra que ha estat víctima d’una agressió aquest cap de setmana al Parc del Fòrum durant la celebració del Reggaeton Beach Festival 2023. Els fets s’han fet públics perquè un amic de la víctima ha explicat en una piulada el que va succeir i demana difusió per identificar els implicats. La policia ha obert diligències per esclarir els fets.

La víctima es recupera a l’hospital

La piulada va acompanyada d’un missatge de la víctima en què explica que està ingressada a l’hospital. També difonen un vídeo en què es pot veure com un grup es llença sobre un jove, que cau a terra. No obstant això, no es pot veure què ha passat abans i després dels fets.

La policia catalana no va rebre cap avís en el moment de la batussa i, per tant, ha obert diligències arran de la denúncia i ara investiga la veracitat del que relata la víctima.

Un detingut per un furt

Els Mossos d’Esquadra també han detallat que en el marc de la celebració del Reggaeton Beach Festival van detenir una persona per un furt, tot i que no està relacionat amb la denúncia d’agressió.