Del total de denúncies, 146, només dues s’han ubicat a l’interior del recinte. Un 72% dels casos han estat furts per descuit de les víctimes. Des dels cossos de seguretat s’ha volgut incidir que la delinqüència no només s’ha reduït en el marc del MWC, sinó també a la resta de la ciutat, on les infraccions han baixat un 5,45%. Segons l’informe presentat aquest dijous, el dispositiu a la xarxa de metro ha continuat donant bons resultats i s’han reduït un 17% els fets registrats al suburbà.

Mobilitat

Pel que fa a la mobilitat, s’han gestionat 255 autocars de l’organització, 1500 vehicles diaris d’empreses i congressistes i una mitjana de 1.900 taxis per hora a la parada de plaça d’Espanya i 850 a la parada de Rius i Taulet.

Protestes al voltant del congrés

Els responsables del pla de seguretat també han valorat la capacitat de resposta en funció de les protestes que durant el Mobile World Congress hi ha hagut a la plaça d’Espanya. S’han comptabilitzat una desena de protestes amb més d’un miler de participants. Els cossos de seguretat afirmen que l’ampli desplegament policial d’aquests dies ha permès respondre-hi de forma àgil i eficaç i, a més, garantir en tot moment la seguretat dels congressistes.