El 23 d’abril va començar a l’Audiència de Barcelona el judici per l’assassinat del director del Centre de Convencions Internacionals (CCIB), Félix Martínez Touriño. Un jurat popular, reunit durant cinc dies, ha estat l’encarregat de jutjar tota la trama.

L’autor confés del crim, Jorge Andrés Madrid, ha estat declarat culpable. Andrés va aprofitar l’últim torn de paraula del judici, que es va fer el dia 11 de maig, per demanar perdó a la família de Martínez Touriño i va apuntar Manuel Moreno com a inductor de l’assassinat. Andrés explica que va ser Moreno qui li va encarregar l’execució del crim quan va saber que l’acomiadarien del CCIB, però qui va contractar-lo per matar Fèlix Martínez va ser el cunyat de Moreno, Shaid Sánchez. Tots tres han estat declarats culpables, juntament amb Yader Jader, que va acompanyar J. Andrés a cometre l’assassinat i va ajudar-lo a fugir. Tots quatre s’enfronten a una pena de 25 anys de presó.

La germana del suposat ideòleg del crim, Pilar Moreno, ha quedat absolta dels tres anys de presó a què s’afrontava per haver encobert el crim.