Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de l'incendi cap a la una de la matinada. El foc ha cremat una nau industrial de Sant Adrià de Besòs. Hi havia materials molt inflamables i, per aquest motiu, quan hi han arribat les vint-i-vuit dotacions de bombers, el foc estava completament desenvolupat. Les flames han causat l'esfondrament del sostre de la nau i d'una façana lateral. En caure, la paret ha afectat l'empresa del costat, que produeix gas i té dipòsits d'oxigen, diòxid de carboni, nitrogen i argó. Per això, Protecció Civil ha activat la fase d'alerta del pla del sector químic de Catalunya. ANTONI RIFAC, cap de guàrdia de Bombers de la Generalitat "El treball principal o inicial amb que ens hem posat és el de mirar que no afectés l'incendi a aquests dipòsits. També a d'altres indústries del voltant que podien ser afectades. Un cop hem aconseguit protegir l'entorn, ens hem dedicat a controlar l'incendi principal". El foc no ha causat víctimes. tampoc no ha calgut evacuar cap veí. La nau que s'ha cremat es troba en una zona industrial i el centre comercial que hi ha al costat estava tancat en el moment del sinistre.

Segons han informat els Bombers, el foc s’ha iniciat a la 01.07 h de la matinada en una nau industrial de Sant Adrià de Besòs. Les flames han causat l’esfondrament del sostre i d’una façana del magatzem. En caure, la paret ha afectat l’empresa del costat, Air Liquide, que compta amb dipòsits d’oxigen, diòxid de carboni, nitrogen i argó. Per això, Protecció Civil ha activat la fase alerta del pla del sector químic de Catalunya, el Plaseqcat.

L’incendi no ha causat cap víctima. La zona on s’ha produït és industrial (no hi ha veïns) i el centre comercial que hi ha al costat estava tancat en el moment del foc.

Els bombers han enviat 28 dotacions de bombers, de les quals  ara en queden 14. El foc ja està controlat tot i que encara hi ha flames. Ara, s’han incorporat màquines per remoure el material cremat i, així, remullar-ne la part baixa que encara crema.

Segons han informat els bombers, tot i que en un principi es pensava que l’empresa afectada pel foc era Bitron Industrie, finalment s’ha constatat que l’incendi ha destruït una nau magatzem de divers material industrial, el nom de la qual encara no ha transcendit.