Segons ha informat Gas Natural, l’origen de l’avaria ha estat un cable de subministrament elèctric que es va cremar i va perforar la canonada de gas. Com a conseqüència, 50 veïns de cinc finques han estat sense servei de gas des del vespre de diumenge fins al migdia de dilluns. També hi ha hagut 32 abonats d’Endesa sense subministrament de llum, tot i que han recuperat el servei a les dues de la tarda.

La fuita es va declarar al vespre. Els veïns van notar olor de gas i van avisar els Bombers de Barcelona. Després d’inspeccionar la zona i els edificis del voltant, van desallotjar de manera preventiva al menys dos pisos del número 44 del carrer de Garcilaso. Aquest matí ja han pogut tornar.

Els operaris han començat a perforar el terra cap a dos quarts de vuit del matí per localitzar la fuita de gas, arreglar-la i poder restablir el servei al més aviat possible.  Tot i que ja no hi havia perill per a la ciutadania, la zona s’ha mantingut acordonada després que aquest diumenge la precintessin els Bombers. Així mateix, el trànsit ha estat tallat al carrer de Vallès i Ribot per assegurar el perímetre als treballadors.