Els comerciants valoren molt positivament el fet de treure les botigues al mig del carrer perquè els serveix per donar-se a conèixer i augmentar les vendes. “Moltes vegades la gent no entra a les botigues a mirar els productes, però amb el comerç al carrer s’apropen, coneixen el que tens i compren més”, assegura una venedora.

Els veïns durant  tot el dia poden trobar a la Mostra de Comerç de Creu Coberta comerços de proximitat que venen productes de tot tipus com moda, joieria, alimentació, serveis, etc.

El carrer de la Creu Coberta s’ha omplert de gent que passeja aprofitant el bon temps i  gaudint de les activitats dinamitzadores de la mostra. Al llarg del carrer s’han col·locat tres escenaris on es fan espectacles de ball i esports a càrrec de grups com La Companyia i l’Escola Jam Session, entre d’altres. A més a més, hi ha diferents espais on es fan partits de futbol, exhibicions de drones i tallers per als més petits.

El grup de batukada Descentrats s’encarrega de fer xivarri i animar els veïns a apropar-se al carrer de la Creu Coberta.

Una de les novetats d’enguany ha estat la inauguració de l’Espai Creu Coberta 26, que vol fomentar que els turistes del centre també visitin Sants-Montjuïc per fer les seves compres.