Un grup de manifestants ha ruixat amb líquid inflamable una furgoneta de la Guàrdia Urbana que blindava la comissaria de la Rambla i li han calat foc. Segons ha informat l’agència de notícies Europa Press, en el moment de l’incendi hi havia almenys un agent a l’interior que ha tingut temps de sortir-ne il·lès. L’acció violenta ha estat condemnada per l’alcaldessa, Ada Colau, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, així com nombrosos polítics, que han reclamat la fi de la violència.

Un cop s’ha calat foc al vehicle s’ha produït el desplegament de diversos agents antiavalots i furgonetes dels Mossos d’Esquadra passeig amunt per fer fora els manifestants i apagar l’incendi.

L’acció amb el líquid inflamable ha estat just després del llançament d’un còctel Molotov dirigit contra la comissaria de la Rambla que ha impactat en un fanal. També s’han etzibat altres objectes i pirotècnia en aquest moment dels aldarulls. Aquest punt ja va ser escenari de conflicte i enfrontaments en les manifestacions per reclamar la llibertat per Pablo Hasél.

Són els disturbis més importants que s’han produït després de la manifestació “Sense futur no tenim res a perdre” d’aquest dissabte, després de transcórrer pels carrers del centre.

Diverses persones i periodistes que es trobaven a la rambla del Raval han captat el moment del llançament del líquid inflamable, el còctel Molotov i l’incendi que s’ha produït a l’instant.