Un gran grup de manifestants a la mobilització “Sense futur no tenim res a perdre” ha arribat fins a la rambla del Raval. En aquest punt és on s’han començat a produir alguns incidents. Alguns dels manifestants han llançat objectes i han fet pintades contra sucursals de La Caixa.

Barricada i Mossos al Raval

En aquest punt, alguns participants també han fet una barricada davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra, col·locant contenidors enmig del carrer Nou de la Rambla, mentre els antiavalots han creat un cordó policial per blindar la comissaria. La barricada, en aquest cas, no s’ha arribat a cremar.

Cremen una furgoneta de la Urbana

A la Rambla, han rebentat els vidres d’una nova sucursal de La Caixa, del Banc Santander i del BBVA. També hi han calat foc. En aquest punt, un grup de persones ha llançat un còctel Molotov contra una furgoneta de la Guàrdia Urbana que custodiava la comissaria de la policia municipal.

Furgoneta de la Guàrdia Urbana

Saquejos a diversos establiments

LHotel Calderón, situat a la rambla de Catalunya, també ha estat vandalitzat per part d’un grup de persones encaputxades. Han rebentat els vidres i han calat un petit foc a l’interior.

La botiga Decathlon del carrer Canuda, que ja va patir saquejos la setmana passada durant les protestes de suport a Pablo Hasél, ha tornat a ser assaltada. També la botiga Zara de la plaça de Catalunya.