Arran de l’operació hi ha 14 persones detingudes i s’han comissat més de 32 quilos d’estupefaents. En els registres domiciliaris, s’han intervingut més de 22.000 euros, mòbils i documentació diversa.

Les investigacions es van iniciar al maig, quan ja van ser detingudes a Barcelona tres persones a qui se’ls va interceptar un moble que venia del Regne Unit amb cinc rotlles de paper d’alumini amb 7,7 quilos d’heroïna. Va ser després quan es va identificar i detenir el ciutadà paquistanès que arribava a Barcelona des de Suïssa amb 8,2 quilos d’heroïna.

Operació d’abast europeu
Els agents van demanar llavors la col·laboració de la policia portuguesa per arrestar dos integrants més del grup, que van ser localitzats amb 12,5 quilos d’heroïna que pretenien introduir a la Unió Europea amagats en unes catifes importades des del Pakistan. A l’octubre, la investigació va detectar que tres membres de la xarxa es desplaçaven a Dinamarca. La policia danesa els va detenir quan intentaven fer-se càrrec d’un quadre que arribava del Pakistan amb quatre quilos d’heroïna amagats.

Finalment, dues persones han estat detingudes a Badalona per la seva presumpta participació en aquesta organització.