Un dia de neu

La iniciativa es publicita a les xarxes socials sota l’etiqueta #HaveASnowyDay, “tingues un dia de neu”. Tot i que les temperatures fredes no han acompanyat gaire fins ara, a la Casa Batlló no s’han volgut privar d’una bona nevada. Des d’avui un dels edificis icònics de la ciutat, projectat per Antoni Gaudí, veurà coberta, en una proposta artística de jardí vertical,  la seva façana per una capa de neu amb més de 3.000 flocs. Si el visitant s’endinsa en l’edifici descobrirà una nevada a l’interior del celobert. En aquest cas la neu és virtual i l’episodi meteorològic es crea gràcies a efectes especials.

Neu solidària

La Casa Batlló vol destinar un percentatge de les entrades venudes fins al 9 de gener en un programa de formació i valors a través de la robòtica organitzat per Aldees Infantils SOS Catalunya. L’objectiu és queles nenes i nens més vulnerables aprenguin a confiar en la seva capacitat d’aprenentatge i puguin desenvolupar la seva creativitat. Tot plegat per poder contribuir a una millor percepció sobre sí mateixos i millorar la seva autoestima”.

L’edifici canviant

La Casa Batlló ens està acostumant a diferents cares depenent de la festivitat del calendari. Ara al Nadal amb neu, però aquest Sant Jordi també la vàrem poder veure amb una façana plena d’un miler de roses o amb un mapatge que ens revelava tots els misteris que Gaudí hi va amagar per celebrar el desè aniversari com a Patrimoni Mundial per la Unesco.