L'anada dels quarts de final de Champions entre Barça i Atlètic de Madrid, que s'està disputant en aquests moments, és un partit de màxima seguretat. Per això els aficionats s'han tornat a sotmetre a un dispositiu policial excepcional. Això s'ha traduït en una nombrosa presència policial, més escorcolls, i mesures més estrictes: no es permet entrar amb bosses ni motxilles i els socis han hagut de presentar a banda del carnet, també l'abonament. Perquè tot això afecti el mínim possible s'han obert portes dues hores abans de l'inici del partit. "Sí, yo por si acaso quería venir tranquilo al estadio, por eso venimos 3 horas y media antes del partido." "Si porta alguna petita molèstia, tampoc és important i també et fa sentir més tranquil." El partit d'avui és el quart d'aquesta temporada en què el club i els Mossos estableixen aquest dispositiu de seguretat especial d'acord amb el nivell quatre d'alerta antiterrorista que es manté vigent.

Des que es va posar en marxa aquest dispositiu de seguretat especial en els partits de Champions el mes de novembre passat en el partit entre el Barça i la Roma, el club recomana als socis i seguidors arribar amb temps al camp per evitar cues. Per això aquest dimarts els accessos han obert a les 18.45 h, dues hores abans de l’inici del partit.

Els aficionats s’han hagut de sotmetre a més escorcolls del que és habitual i molt més exhaustius: un a l’accés al recinte i l’altre a les portes del Camp Nou. A més, no s’ha permès entrar amb bosses grans, maletes, motxilles ni ronyoneres. També s’han fet controls de vehicles al voltant del recinte i als aparcaments interiors.

Agents de la policia catalana també han escortat l’autocar en què han arribat al Camp Nou els jugadors de l’Atlètic de Madrid.

Aquestes mesures també es van aplicar excepcionalment en el darrer partit de Lliga, el clàssic Barça-Madrid, que es va disputar dissabte al Camp Nou.

L’element imprescindible

En aquests partits d’alta seguretat els socis han hagut de presentar el carnet acompanyat també de l’abonament. Per tant, als qui no han presentat aquest segon document no se’ls ha permès l’entrada al recinte. Els seguidors que no disposen del carnet de soci han hagut de presentar només l’entrada.