El Mercat de la Boqueria reclama més presència policial als entorns de l’equipament després de l’agressió sexual de dissabte, 19 d’agost, a una paradista. La Boqueria ha lamentat i condemnat “enèrgicament” l’atac en un comunicat, en què també demana reunir-se amb el govern municipal de Jaume Collboni per sol·licitar un increment d’efectius de la Guàrdia Urbana a la zona, i de Mossos d’Esquadra. Denuncien que l’entrada posterior del mercat, la de la plaça de la Gardunya, ha perdut atractiu i el volen “recuperar”.

Un detingut per l’agressió sexual, a plena llum del dia

Els Mossos van detenir un home de 29 anys per l’agressió sexual de dissabte. Va ser a les set del matí quan una treballadora del mercat entrava a treballar i l’individu, presumptament, li va fer tocaments. El vigilant de la Boqueria va retenir l’autor de l’agressió després que la noia demanés ajuda i minuts després va arribar una patrulla dels agents policials, que el van acabar detenint.

Càmeres de seguretat i més llum de nit

Segons expliquen al comunicat, durant el mandat anterior els responsables de la Boqueria ja van tenir diverses reunions amb l’Ajuntament per manifestar-li la preocupació que tenen “sobre aquesta mena d’incidents”. En diverses ocasions, afirmen, han suggerit al consistori la instal·lació de càmeres de seguretat i la millora de la il·luminació dels voltants del recinte al vespre.

La Boqueria també ha ofert tot el seu suport a la víctima i ha agraït la feina feta al vigilant de seguretat i als cossos policials.