L'atracador entra al local, va directe cap al mostrador i després de parlar uns segons amb la farmacèutica, treu una bossa i li exigeix que hi posi dins tots els diners de la caixa. Ho fa amenaçant-la amb un ganivet de grans dimensions. Una situació que per a ella no era nova. Era el sisè cop que l'atracava la mateixa persona: un home de 39 anys que sembla que tenia una fixació pel mateix local. Ramon Tomàs, cap de la comissaria dels Mossos a Sants-Montjuïc "Aquest senyor vivia al Prat de Llobrgat, baixava a l'estació de Sants i a partir d'aquí agafava el carrer del Rector Triadó, que està al costat. La primera vegada li va anar bé, la segona també i pensem que va anar agafant confiança" Aquesta vegada, però, la policia havia muntat un operatiu especial de vigilància i el van enxampar "in fraganti". Pablo Ruiz El detingut sempre prenia moltes mesiures de seguretat. Sempre entrava a la farmàcia amb la cara mig tapada i duia guants per no deixar empremptes dactilars al mostrador" A finals de 2011 va atracar la farmàcia per primer cop. Va esperar cinc mesos i ho va tornar a fer. Però últimament havia perdut la por i els robatoris es repetien més sovint. En total es va emportar 2.900 euros. Quan els agents van anar a casa seva, hi van trobar la roba que suposadament havia fet servir per cometre els atracaments El detingut tenia un llarg historial delictiu. La policia ja l'havia enxampat en d'altres ocasions per fets similars. Aquest cop, però, el jutge n'ha decretat l'ingrés a la presó.

Els fets es remunten al 27 d’octubre de 2011, quan es va produir el primer robatori a la farmàcia. Un home, amb la cara parcialment coberta, va amenaçar la dependenta amb un ganivet de grans dimensions i no va tocar cap element per no deixar-hi empremtes. Després d’aquest primer robatori se’n van produir quatre més, tots amb el mateix “modus operandi” i a la mateixa farmàcia.

Els agents dels Mossos d’Esquadra van iniciar un dispositiu per tal d’identificar i detenir l’autor dels robatoris, que va culminar el 18 de desembre amb la detenció d’Antonio N.F. quan es disposava a cometre el sisè atracament al mateix establiment.

En el transcurs d’un escorcoll al seu domicili es van trobar objectes que l’incriminaven en la sèrie de robatoris. Durant els assalts, l’acusat suposadament va obtenir 2.900 euros. El jutge ja n’ha decretat l’ingrés a la presó.