supermercat

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha notificat una alerta per la presència de salmonel·la en un producte de la marca Hacendado. Concretament, es tracta de la gelatina neutra en làmines, procedent d’Alemanya. Si bé no hi ha constància de cap cas notificat associat amb aquesta alerta a Espanya, sí que s’ha comercialitzat el producte a diversos punts de l’estat.

S’ha traslladat aquesta informació a les autoritats competents de les diferents comunitats autònomes mitjançant el Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) i els Serveis de la Comissió Europea a través de la Xarxa d’Alerta Alimentària Europea (RASFF), per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de venda.

L’empresa retira el producte del mercat

L’empresa comercialitzadora del producte al nostre país ha emès un comunicat oficial al seu web per tal de retirar del mercat el producte afectat. Es recomana a les persones que tinguin a casa productes afectats per aquesta alerta que s’abstinguin de consumir-los i que els retornin al punt de compra.

Concretament, el lot afectat és l’A11054/01.