pessebre barcelona 2023 plaça sant jaume

El Grup Municipal de Vox a l’Ajuntament de Barcelona ha titllat de “cutre antipessebre de cartró” el muntatge que el consistori ha instal·lat ja a la plaça de Sant Jaume. En una nota de premsa, Gonzalo de Oro-Pulido, ha acusat Jaume Collboni d’haver-se gastat “un dineral que surt de la butxaca dels barcelonins” i ha demanat al consistori que “deixi de fer el ridícul amb pessebres performance que no agraden a la majoria de barcelonins i que substitueixen el caganer per una noia asseguda en un vàter”. Afirmen que el muntatge ha costat 100.000 euros, 20.000 en concepte de despeses artístiques i 80.000 en muntatge, producció i manteniment.

En aquest sentit creuen que Collboni “segueix els passos d’Ada Colau”. Es pregunten si “és tan difícil instal·lar un pessebre tradicional perquè les famílies amb nens puguin visitar-lo”. Per això, sol·licitaran que l’Ajuntament instal·li un pessebre tradicional i més econòmic.

El “corporativisme” dels arbres vermells a la façana de l’Ajuntament

El grup d’extrema dreta també ha denunciat que “el PSC fa corporativisme polític amb el Nadal” amb els arbres vermells que s’han instal·lat a la façana de l’Ajuntament, a la plaça de Sant Jaume: “Els arbres de Nadal són verds, no vermells, senyor Collboni”.