La candidata de Valents a les eleccions municipals del 2023, Eva Parera, ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que posi fi a “l’ocupació il·legal” de l’antiga Escola Massana. La líder municipal assegura que les entitats socials del barri, que reclamen la cessió definitiva de l’espai, estan “extorsionant” l’Ajuntament de Barcelona i acusa el govern dels comuns de cedir a les pressions del col·lectiu.

Aquest dimecres, una trentena de persones del col·lectiu Antiga Massana van ocupar la seu de Barcelona en Comú per exigir que es compleixi el compromís de cessió de l’espai. Parera assegura que ara cal un missatge contundent i ha assegurat que “si nosaltres governem al maig, els ocupes se’n van fora”.

Twitter bloqueja el compte del partit

Parera també ha parlat del bloqueig del compte del partit a Twitter i ha assegurat que ho estan analitzant, però ha apuntat a un boicot: “Malauradament ens passa en molts àmbits”. En aquest sentit, ha recordat que també van patir un ciberatac quan van estrenar el web del partit.

“Hi ha molta gent que no creu en la llibertat d’expressió i que no ens vol a la ciutat”, ha assegurat. Segons Parera, es tracta de censura i ha dit que no cediran. “Recuperarem el compte i tenim altres vies per comunicar-nos”, ha sentenciat.