Valents ha volgut sortir al carrer per celebrar el Dia de la Constitució. Durant tota la jornada, han instal·lat una carpa al passeig de Gràcia amb la plaça de Catalunya per defensar la Constitució espanyola. Eva Parera, presidenta del Grup Municipal de Valents a l’Ajuntament Barcelona, ha carregat contra els governs espanyol, català i barceloní.

La candidata de la formació a les eleccions municipals del 2023, ha criticat l’Ajuntament de Barcelona per no celebrar el Dia de la Constitució i ha denunciat que “el govern es gasti 400.000 euros a celebrar la primavera republicana”.

“Catalunya està ensenyant a odiar la Constitució”

Parera també ha recordat que dos catalans van ser pares de la constitució, Jordi Soler i Miquel Roca, i que el 90 % dels catalans va donar suport a aprovar-la. “Però ara a Catalunya s’està ensenyant a odiar la Constitució des del Congrés dels Diputats amb Gabriel Rufián al capdavant”, ha etzibat.

Demana una moció de censura per a Sánchez i Aragonès

Parera demana que tant a Sánchez com Aragonès se sotmetin a una moció de censura per defensar i honorar la Constitució perquè, si no és així, assegura, “podríem tornar a viure un cop d’Estat”. “És un insult per als espanyols que Pedro Sánchez celebri el Dia de la Constitució perquè ha concedit indults, ha expulsat el CNI de Catalunya, ha eliminat el delicte de sedició… i segurament reformarà el delicte de malversació”.